Om BlackMoose - Kreativt digital bureau - Aalborg & København
355
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-355,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dem vi er

Tårnhøje ambitioner og helt nede på jorden

BlackMoose er et kreativt digitalt bureau med hovedsæde i Aalborg. Vi er et lille hold af kreative specialister, som igennem de sidste 7 år har udvilket produkter for et utal af både danske og internationale kunder. Klicheér er ikke vel set og vi gør alt for at være originale i alt det vi laver. Med speciale i digital branding, så vil vi også gerne være dem der tør at udfordre konventionerne. Vi puster til status quo for sammen at komme frem til det bedste resultat.

“For 10 år siden var det kun IT-uddannede, der kunne kode en hjemmeside. I dag har alle næsten mulighed for selv at lave en. Det lyder nok som om vi ikke vil have kunder, men faktum er, at udvikle en hjemmeside ud fra de “rigtige” principper, med en strategisk tilgang til nøje at forstå brugerens behov og online adfærd, er en kompleks opgave”

 

Said no one ever – nonetheless it’s true

RULES OF THE GAME

Vi lytter

Vi lytter og lytter – og så lytter vi en ekstra gang. Vores kunders ord er kilden til et nøje og unikt veludført stykke arbejde. Vi er lutter ører!

Vi udfordrer

Selvom I kender jeres egen forretning bedst, så udfordrer vi konventionerne og puster til status quo for sammen at komme frem til det bedste resultat.

Vi er passionerede

Hos os er din virksomhed ikke bare et nummer i køen. Vi er passionerede i vores felt og hvert opgave er et veldrejet stykke håndarbejde.

Vi er tro

Vi er tro til vores kunder, og vi dedikerer os 100% til at udføre en hvilken som helst opgave på så højt et niveau, som vores lofter tillader.

Bliv ringet op