Videoproduktion og branding der generere trafik og leads
466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Video

Få folk til at grine, græde, forarge, smile, købe og meget mere…

#videovirker100%

Med video kan du på visuel vis appellere til de følelser, som ord ikke altid kan klare. Vi mener selv at vi er ret gode til det.

Vi har hjulpet mange forskellige virksomheder i ind og udland med produktioner i alle størrelser. Vi har bl.a. arbejdet med simple animationsfilm som en virksomhedspræsentation for små lokale aktører, men også med reklamefilm som del af større kampagner for større virksomheder. Vi sørger for at hjælpe med hele processen fra start til slut og vores erfaring gør at du trygt kan overlade produktionen af din næste video til os.

GOSH Copenhagen

MobilePay & Bambora

ManiPine

Videomarketing er en perfekt måde skabe fokus omkring sit produkt eller service på. På strategisk vis udarbejder vi en plan for hvordan vi bedst kan nå ud til dine kunder. Om det er på sociale medier, i biografen eller i bussen eller på tværs af flere platforme, så rådgiver vi fra startskud til slut.

 

Lad os tage en uformel snak om jeres muligheder

Bliv ringet op