Webudvikling, Appudvikling og eCommerce - BlackMoose
482
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-482,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Web & eCommerce

< Code monkeys >

Uanset om du skal have hjælp til at lave en app, bygge en kampagneside eller udvikle et nyt virksomhedswebsite, så har vi mange års erfaring fra branchen med udvikling af digitale produkter. Vi arbejder ud fra en gennemtestet process, som giver det bedste slutprodukt og fører jer sikkert igennem udviklingsprocessen:

Lidt om vores processer

Idé, Koncept og strategi

Vi taler strategi, arbejder med konceptet og udarbejder wireframes som bruges som udgangspunkt for projektet og dets videre færd.

Design

Her fintuner vi konceptet og arbejder med UX og UI, så wireframes bliver mere levende og i får det resultatet i ønsker at gå videre med.

Initiel Opsætning

Serveropsætning, udviklingsmiljø, standard moduler, GIT. Fundamentet skal være på plads inden vi går igang med udviklingen. Vi følger best practice og sørger for at opsætte udviklingsmiljø og versionsstyre vores kode, så vi kan tracke udviklingen.

Klassisk vandfaldsmodel eller agil udvikling?

De bedste resultater kommer oftest af en agil timerbaseretaftale – alligevel kan der i nogle tilfælde godt være brug for at man arbejder ud fra en mere klassisk approach. Vores erfarne team har metodikken i orden og kan tilpasse tilgangen efter jeres behov.

Evt. integrationsopsætning med 3.part 

Nogle gange kan der være behov for integration mellem dit website og andre services. Det kunne være jeres økonomisystem, Google, nyhedsbreve eller betalingsgateway. Vi hjælper med at integrere disse for at lette jere daglige arbejde via automatiseringer

QA og test

Gennem et antal iterative runder af kvalitetssikring, fintuner vi fejl og mangler og sørger for at jeres website står kniv-skarpt.

Go-live

Efter at vi har aftalt en dato for at gå live, sørger vi for at hjælpe med at sitet bliver flyttet det sidste stykke over målstregen. I overlader lanceringen af jeres website i trykke hænder hos os!

Support, vedligeholdelse og optimering

Vi er her også for at hjælpe med den løbende support, optimering og vedligeholdelse af dit website eller app.

Vi arbejder bl.a. med følgende værktøjer

Eksempler

Bliv ringet op